top of page

Alumnes de l'Erasmus+ a Islàndia



A continuació us deixem algunes fotografies de l'estada dels nostres alumnes a Islàndia. Els estudiants es varen allotjar a casa de famílies d’alumnes de la Ingunnarskóli, l’institut d’ensenyament secundari on van fer la major part d’activitats. L’edifici, inaugurat el 2001, resulta impressionant per la seva arquitectura i el disseny dels espais educatius, força lluny de les classes tradicionals a les que estem acostumats.

La part acadèmica de l’estada va consistir en un seguit d’activitats relacionades amb el tema central del projecte: la situació de les persones immigrades i refugiades a Europa. Hi va haver tallers de diferents matèries (art, música, ciències socials i polítiques...) i xerrades per part de l’ACNUR i Amnistia Internacional. La visita a terres islandeses va incloure visita a llocs culturals i espais naturals de destacada importància.


A la primera foto, podeu veure els nostres alumnes amb el president d'Islàndia, Sr. Guðni Thorlacius Jóhannesson, que els va rebre a la seva residència.












Entradas destacadas
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No tags yet.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page